Betingelser

Betingelser

Køb i butikken

Køb foregår ved at du vælger tøjet, antal og størrelse. Efter at du har valgt alt det tøj du vil købe, går du til indkøbskurven og gennmfører købet.
 
Herunder vælger du hvilken måde du vil betale på og hvilken måde du vil have tøjet leveret.

Betalingsbetingelser

Den mest oplagte og sikre metode er at betale med betalingskort. Her betaler du kun for portoen ud over selve varens pris. Du kan være sikker på at dine kortoplysninger ikke kommer i forkerte hænder - betalingen foregår via en sikker server, og vi ser ingen kort oplysninger. Desuden kan du annulere betalingen hos din bank, hvis tingene ikke er gået korrekt til. Vi hæver først penge på dit kort, når vi sender ordren.

En anden løsning at du forudbetaler. Betaling sker ved bankoverførsel til vores bankkonto, med angivelse af ordrenummer. Kontonummert vil du få oplyst efter bestilling. Vi sender først tøjet, når vi har modtaget betalingen. Du kan naturligvis også forudbetale fra en udlandsk bankkonto – men så skal du være opmærksom på at du skal betale alle omkostninger ved overførslen. 

Endelig kan du vælge at hente din bestilling hos mig i Hjørring. Du får en mail med forslag til afhentningstidspunkt - det koster ikke noget, andet end din tid og transport. Så kan du betale kontant ved afhentning.
 

Leveringsbetingelser

Varen afsendes hurtigst muligt efter modtaget betaling. Der vil normalt ikke gå mere end 1-2 hverdage. Du vælger forsendelsesmåde i forbindelse med bestillingen. Priserne varierer afhængig af leverandør og om du vil have levering hjem eller til box/butik, billigste levering koster 35 kr.. Køber du for mere end kr. 600,- betaler vi forsendelsen i Danmark.
 

Forbehold

Der tages forbehold for tryk-/ tastefejl samt udgåede varer. Hvis der skulle ske en fejl, vil vi naturligvis kontakte dig, for at finde et alternativ.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved sende en mail til info@troldenogfeen.dk  eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
                                                                                                                       
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
 

Varer undtaget fortrydelsesretten

 
Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:
 

  • Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har betalt for varen tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi betaling modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget varen retur. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Trolden & Feen
Halvorsmindevej 139
9800 Hjørring


Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.