FAQ

Hvem er vi?

Trolden & Feen er en lille virksomed oprettet i 2003, der laver lækkert tøj og ting til babyer og børn.

 

Vi udvælger stoffet vi syr i med omhu, og en del af vores produkter er syet i økologisk stof. 

 

Vi har egen systue, så alt er dansk produceret og sælges fra vores egen netbutik.

 

Derudover tilbyder vi oplægning og mindre reperationer af tøj - se mere her

 

Betaling

Du kan betale med de fleste internationale betalingskort (Visa, Mastercard og American Express) via Pay-pal, herunder naturligvis også Visa/Dankort og diverse debitkort med logo fra Visa og Mastercard. Du vælger betalingsform i ved afslutningen af bestillingen. 

 

Hvis du kommer forbi Hjørring kan du bestille til afhentningl, og betale kontant når du henter.

Levering

Vi afsender din ordre hurtigst muligt efter at du har bestilt. Normalt vil pakken være hos det transportfirma du har valgt, dagen efter at du har gennemført bestillingen. Du får normalt en mail med et link så du kan følge forsendelsen. Enkelte produkter skal tilpasses efter bestilling, hvorfor der vil være lidt længere leveringstid.

Hvad koster forsendelsen?

Vi tager fra 35,- for levering med DAO - men hvis du køber for mere end 600,- kr er den gratis. Vi giver dig flere muligheder for at vælge den transport der passer dig bedst - for øjeblikket kan du vælge mellem Post Danmark, GLS og DAO til levering i Danmark, mens det til udlandet oftest vil være Post Danmark.

Hvordan med vask?

Alt vores tøj kan maskinvaskes. Vi anbefaler, at tøjet ikke tørres i tørretumbler, men istedet hænges til tørre på en bøjle eller tørresnor. Derved holder tøjet sig pænt længere.